Gratis afhentning i Aarhus C 📍

Opdateret den 3. oktober 2023

Generel information
Denne hjemmeside drives af Afro Nordic Shop. Gennem hele webstedet refererer termerne "vi", "os" og "vores" til Afro Nordic. Afro Nordic tilbyder denne hjemmeside, inklusive alle oplysninger, værktøjer og tjenester tilgængelige på dette websted, til dig som bruger, under forudsætning af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.

Ved at besøge vores websted og/eller købe noget fra os indgår du i vores "service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Handelsbetingelser"), herunder dem, der henvises til heri og/eller er tilgængelige via hyperlink. Disse handelsbetingelser gælder for alle brugere af webstedet, herunder brugere, der er browsere, leverandører, kunder, handlende og/eller bidragsydere af indhold.

Læs venligst disse handelsbetingelser omhyggeligt, inden du bruger vores hjemmeside. Ved at få adgang til eller bruge en hvilken som helst del af webstedet accepterer du at være bundet af disse handelsbetingelser. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, kan du ikke gøre brug af vores tjenester. Disse handelsbetingelser anses for at udgøre et tilbud, og derfor er accepten af disse handelsbetingelser afgørende.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til den nuværende butik, vil også være underlagt handelsbetingelser. Du kan gennemgå den mest aktuelle version af handelsbetingelser når som helst på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte en hvilken som helst del af disse vilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side jævnligt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelse af ændringer udgør accept af disse ændringer.

Vores butik hostes af Shopify Inc. De leverer os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig.

Bestilling
Afronordic.dk er åben 24 timer i døgnet, så du kan altid handle hos os. For at handle skal du være mindst 18 år gammel og have et gyldigt betalingsmiddel.

Hvis du ikke er fyldt 18 endnu, kan du få tilladelse og den juridiske ret til at foretage købet med en værge.

Når du har bestilt en vare, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. På dette tidspunkt er der indgået en købsaftale, og beløbet reserveres på din bankkonto, indtil ordren er afsendt. Når ordren har forladt vores lager, vil pengene blive trukket fra din bankkonto.

Betaling
Afronordic.dk modtager betaling med Dankort / VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Alle beløb beregnes i danske kroner (DKK), og moms er inkluderet i prisen.

Afronordic.dk bruger Shopify's service og krypteringsmetoder for at sikre, at alle dine kortoplysninger er sikre. Dette betyder, at uautoriserede personer ikke kan læse dit kortnummer eller andre oplysninger under transaktioner.

Betalingen reserveres som førnævnt på din bankkonto, når ordren er placeret, og bliver trukket fra din konto, når din ordre afsendes.

Levering
Afronordic.dk bestræber sig på at dine ordrer leveres inden for 2-4 hverdage. Hvis varerne ikke er på lager, vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt, så vi kan aftale levering eller ændre i din ordre. Afronordic.dk bruger PostNord til levering, som leverer direkte til din dør eller til en nærliggende pakkeshop.

Hvis der opstår forsinkelser hos PostNord, vil dette forsinke den ønskede leveringsdato. Afronordic.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser hos PostNord.

Levering til Bornholm, Færøerne, Grønland, visse små øer og udlandet kan have længere leveringstider.

Du kan vælge mellem følgende nationale leveringsmetoder:

PostNord MyCollect – (Pakkeshop) 49DKK

PostNord MyHome (Hjemmelevering) 69DKK

Levering til udlandet varierer afhængigt af destinationen. Priserne spænder fra DKK 79 og opad til lande i EU.

Garanti og reklamationer
Afro Nordic giver 2 års garanti i henhold til den danske købelov, som dækker produktions- og materialefejl, der findes under normal brug af produktet. Reklamationen skal foretages inden for to måneder efter fejlen er konstateret. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slid, direkte eller indirekte forårsaget af forkert brug, dårlig vedligeholdelse, vold eller uautoriseret indgriben. Reklamationer om fejl og mangler, som burde opdages ved almindelig undersøgelse af varen, skal anmeldes til afronordic.dk inden for rimelig tid.

Hvis du finder fejl eller mangler i din ordre, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt enten via e-mail eller telefon. I dette tilfælde vil vi guide dig med hensyn til reparation, udskiftning eller tilbagebetaling.

Returnering i tilfælde af fejl, mangler eller manglende levering, bedes du kontakte: Afro Nordic Shop c/o Ethnic House, Frederiks allé 94, 8000 Aarhus via e-mail: hey@afronordic.dk. Returvarer skal også sendes til den overnævnte adresse. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt med efterkrav. Returvarer kan også foretages ved at nægte at modtage varen. Dette koster 45DKK og fratrækkes din refundering.

Annullering og returnering
Der er 14 dages returret på dine varer fra den dag, de modtages. Hvis du fortryder et køb, skal du blot returnere den ubrugte vare i dens originale emballage. Din vare kan være forseglet med en klistermærke, som skal forblive ubrudt, hvis du ønsker at returnere varen. Hvis forseglingen er brudt, betragter vi varen som brugt.

Når vi har modtaget returvaren, vil hele eller en del af købsbeløbet blive refunderet til din konto inden for få dage. Du skal betale for alle omkostninger ved returnering.

Ikke afhentede varer
Afhentes en varer ikke hos pakkeshoppen, sender PostNord den automatisk tilbage til os efter 14 dage. I dette tilfælde opkræves du for prisen for returforsendelsen (45DKK) samt et håndteringsgebyr på 10DKK. 

Kundeoplysninger
For at handle på afronordic.dk skal du oplyse: navn, adresse, e-mail, mobilnummer - så PostNord kan sende dig en besked vedrørende leveringen af din forsendelse - eller vi kan kontakte dig med spørgsmål.

Spørgsmål om Servicevilkårene skal sendes til os på hey@afronordic.dk