Gratis afhentning i Aarhus C 📍
Ethnic House Aarhus Storefront

Ethnic House på Mejlgade 18 i Aarhus tilbage i 1990

Afro Nordic – En multikulturel familie, der omfavner alle hår- og hudtyper

Afro Nordic Shop er en del af Salon Ethnic House i Aarhus, som er ejet af Stella Skærbæk Nielsen. Stella har været selvstændig siden 1990 og er Danmarks absolut bedste og mest erfarne afro-skandinaviske frisør med over 35 års professionel erfaring inden for hair extensions, box braids, cornrows, twists og alt der i mellem. Hun er specialist, når det kommer til afrohår, krøller og generelt bare hår med mere struktur.

Ved siden af frisørsalonen driver Stella afronordic.dk med hjælp fra sin partner Niels og hendes datter Vanessa. Webshoppen startede som et lille familieprojekt med Stella og hendes børn under Corona-nedlukningen i 2020, og er nu blevet en fast del af hendes butik i Aarhus.

Vi tror på at sharing is caring – og vi startede Afro Nordic Shop med en forhåbning om, at kunne hjælpe og være til glæde for mange i nær og fjern ved at kunne dele vores viden - og ikke mindst tilbyde vores helt særlige udvalg af produkter, der ikke er til at finde i det gængse butikker i Danmark. 

Vi sætte både i butikken og online en stor dyd i at vejlede vores kunder til den rette hårpleje og rutine. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at booke en tid til en hårkonsultation, så vi kan hjælpe dig med at finde de bedste produkter til dit eller dit barns hår.

Af hjertet tak fordi du besøger Afro Nordic – det sætter vi stor pris på. 

Knus
Mama Stella, V og Niels